Csatlakozz még ma a szélessávú vezeték nélküli internetezők táborához!

Az infoTIK egy szélessávú internet szolgáltatás, amely többféle sávszélességben igényelhető, amelyek mindegyike korlátlan konstrukcióban használható.

A infoTIK lehetőséget ad az internet elérési sebesség használat közben történő megváltoztatására


tablet-girlMit is jelent ez pontosan?

 • Ön telefonvonaltól teljesen függetlenül használhatja az internetet. Nem szükséges hozzá telefonvonal.
 • Nincs percdíj! Sem percdíj, sem más járulékos költség nincs a havi előfizetési díjon kívül. Akár napi 24 órában használhatja az internetet és csak a fix előfizetési díjat, kell fizetni.
 • Nincs adatkorlát! A letölthető adatok mennyiségében semmilyen korlátozás nincs.

 

Hogyan működik?
 • A szolgáltatást vezetéknélküli eszközökkel végezzük, ami azt jelenti, hogy gyorsan viszonylag egyszeruen kiépíthető.
  Egy kb 10x10cm-es lap antenna és egy vezeték nélküli hálózati adapter szükséges az Ön számítógépébe, hogy igénybe tudja venni szolgáltatásunkat.
 • A bekötés után azonnal be tud lépni az internetre.

 

Hogyan veheti igénybe szolgáltatásunkat?
 • Amennyiben úgy dönt, hogy bekötteti lakásába a szélessávú internetet, kérem jelezze az Integral Computer-nél (személyesen vagy az +36 42 570-011 ill. +36 20 91-91-301 telefonszámokon)
 • Munkatársaim rövid határidőn belül felkeresik Önt. Próbamérést végeznek, amennyiben létesíthető az adott pontról a kiépítés (fizikai rálátás van a bázisállomásra), akkor felszerelik az antennát, ill. beállítják a számítógépet az internet használathoz.
 • Bekötés után használható a rendszer, a szerződés kötésre a helyszínen kerül sor. A szerződéskötés határozatlan időre történik, Ön bármikor felmondhatja (nem hűségszerződéses konstrukció esetén). Kondíciós listánkat itt érheti el.

 

Miért érdemes igénybe venni szolgáltatásunkat?
 • Oktatás, banki információk, biztosítás, hirdetés (feladás-olvasás), chat-elés (ismerkedés az interneten), egészség, gyerek oldalak, ingatlan, iskola, játék, kultúra, menetrend, programajánló, internet rádió (sőt egyre inkább TV), sport, színház, szótár, térkép, újság, utazás, üzlet, zene, vendéglátás, közigazgatás, internetes áruház, munkalehetőség csak egy pár téma, amellyel kapcsolatban rengeteg információt találhat az interneten.